Save the date: PIANOo congres


1 juni 2017

Op donderdag 1 juni 2017 vindt het PIANOo-congres plaats in het theater van Apeldoorn: Orpheus. PIANOo werkt met en voor publieke inkoopprofessionals. Dit jaar willen we uw werkervaring graag onderdeel maken van ons congres. Zet 1 juni alvast in uw agenda. Het congres is gratis toegankelijk voor alle aanbestedende diensten.

Programma

Dit jaar is gekozen voor een andere opzet, de praktijkervaring van publieke inkoopprofessionals krijgt een prominente plek in het programmma.
U kunt dan ook uw ervaring delen en een voorstel indienen. Uit alle ontvangen voorstellen maakt de PIANOo programmaraad een selectie. Hierna volgt het definitieve programma.

Voorstel indienen

Deel uw ervaringen uit de praktijk aan de hand van uw best practice, presenteer een case, waarbij zowel de do's en de don'ts interessant zijn of bespreek dilemma's die u tegenkomt in uw dagelijks werk. Dien uw voorstel in via pianoo-congres.nl. Hier vindt u ook de uitgebreide informatie en spelregels. De PIANOo programmaraad maakt een selectie uit alle ingediende ideeën en stelt een mooi en divers programma samen.

Ontvangen voorstellen

U kon tot en met 6 maart 2017 reageren. Er zijn meerdere voorstellen ontvangen. PIANOo is enthousiast over de ingediende voorstellen en start met de selectie. Hierna wordt het definitieve programma van het congres bekend gemaakt.

Aanmelden

Aanmelden voor het PIANOo-congres is mogelijk vanaf medio april 2017.

PIANOo-congresAfbeelding externe link op pianoo-congres.nl