Enquête ervaringen met innovatie inkooptrajecten

06-februari-2018 | bron: PIANOo

Overheden willen graag ondernemers betrekken bij hun innovatievragen. Hoe kunnen ze dat het beste aanpakken? Voor het Europese project innoPROCUR brengt PIANOo in kaart hoe overheden ondernemers het beste kunnen ondersteunen bij innovatie inkooptrajecten. Voor dit doel heeft PIANOo een korte vragenlijst opgesteld.

Het invullen van de vragenlijst kost enkele minuten. Door deel te nemen helpt u overheden om de kwaliteit van hun toekomstige uitvragen te verbeteren. Daarvoor hebben wij uw hulp nodig. Wij stellen uw deelname dan ook zeer op prijs. De enquête bestaat uit 10 korte vragen.

Enquete invullenexternelinkteken.gif op nl.surveymonkey.com

innoPROCUR

innoPROCUR is een Horizon 2020 samenwerkingsproject van Friuli Innovazione Research and Technology Transfer Centre uit Italie, Lodz Regional Development Agency uit Polen en PIANOo. In dit project onderzoeken de deelnemers welke instrumenten het innovatieve MKB stimuleren en ondersteunen deel te nemen aan Europese aanbestedingstrajecten. Het project is met name gericht op precommerciele inkooptrajecten, zoals SBIR, en reguliere inkooptrajecten waar overheden zoeken naar een innovatieve oplossing voor hun vraagstuk.

Meer informatie
Innovatiegericht inkopen -  Internationale activiteiten Innovatiegericht Inkopen
SBIRexternelinkteken.gif op rvo.nl