PIANOo-congres: kom uw praktijkervaring delen in Apeldoorn

13-februari-2017 | bron: PIANOo

PIANOo wil graag dat publieke inkopers hun kennis, ervaring, ideeën, dilemma's en inzichten uit de praktijk komen delen op het congres. Op donderdag 1 juni 2017 vindt het PIANOo congres plaats in het theater van Apeldoorn: Orpheus. Dit jaar krijgt de praktijkervaring van publieke inkoopprofessionals een prominente plek in het programmma.

Doe mee

Deel uw ervaringen uit de praktijk aan de hand van uw best practice, presenteer een case, waarbij zowel de do's en de don'ts interessant zijn of bespreek dilemma's die u tegenkomt in uw dagelijks werk. Bijvoorbeeld:

  • Waar heb ik een proces anders ingericht en heeft dat tot een beter resultaat geleid?
  • Waar heb ik de wet toegepast en ging het in de uitvoering mis?
  • Waar heb ik mogelijkheid voor innovatie gekozen en hoe heb ik dat vorm gegeven? 
  • Waar heeft de toepassing van een DAS goed gewerkt?

Spelregels

Dien uw voorstel in via www.pianoo-congres.nl. Hier vindt u ook de uitgebreide informatie en spelregels. U kunt tot en met 6 maart 2017 reageren. De PIANOo programmaraad maakt een selectie uit alle ingediende ideeën en stelt een mooi en divers programma samen. Als uw sessie wordt geselecteerd vragen wij u deze voor te bereiden door na te denken over vorm en inhoud. Eerste ideeën hierover kunt u kwijt in het inschrijfformulier.

Het is niet meer mogelijk een voorstel in te dienen.

Aanmelden

Aanmelden voor het PIANOo-congres is mogelijk vanaf medio april 2017. Het congres is gratis toegankelijk voor alle aanbestedende diensten.

www.pianoo-congresAfbeelding externe link