Help

Uitleg bij deze website.

Hoe vind ik informatie op deze site?

Op deze site kunt u op verschillende manieren informatie vinden. Door op een onderwerp te klikken in het oranje vlak maar u kunt ook uw weg vinden met hulp van de sitemap of de zoekfunctie.
Meer uitleg en zoektips

Informatie die niet klopt

PIANOo besteedt veel aandacht aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van PIANOo.nl. Het is echter mogelijk dat de inhoud van deze site verouderd, incompleet en/of incorrect is. Als u een vraag wilt stellen, een klacht indienen of een verbeteringssuggestie doen voor de website PIANOo.nl kunt u hierover een e-mail sturen aan webredactie@pianoo.nl.

Artikel of document laten plaatsen

U kunt hiervoor een e-mail sturen aan webredactie@pianoo.nl met uw verzoek. De webredactie behoudt zich het voorrecht om artikelen of documenten niet te plaatsen.

Aanmelden voor PIANOo-alert

U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier. Wanneer dit niet lukt, kunt u een e-mail sturen aan  webredactie@pianoo.nl met als onderwerp 'aanmelden PIANOo-alert' vanaf het e-mailadres waarop u PIANOo-alert wilt ontvangt.
Aanmelden Nieuwsbrief

Afmelden voor PIANOo-alert

In PIANOo-alert staat onderaan de pagina een link waarmee u zich kunt afmelden. Wanneer dit niet lukt, kunt u een e-mail sturen aan webredactie@pianoo.nl met als onderwerp 'afmelden PIANOo-alert' vanaf het e-mailadres waarop u PIANOo-alert ontvangt.

Ik ontvang de PIANOo-alert niet (goed)

Het kan zijn dat u zich heeft aangemeld voor de PIANOo-alert maar deze niet ontvangt of niet correct ontvangt. Er kunnen meerdere oorzaken zijn.
Meer uitleg en oplossingen

Marktpartijen en toegang tot PIANOo Forum

PIANOo Forum is een besloten groep. Iedereen die werkzaam is bij een aanbestedende dienst binnen de publieke sector kan zich aanmelden om toegang te krijgen tot het PIANOo Forum.
PIANOo Forum

Adverteren op PIANOo.nl

Op PIANOo.nl worden geen advertenties geplaatst.

PDF-bestanden bekijken

Tekstbestanden worden op de site in PDF-formaat aangeboden. PDF-bestanden kunt u bekijken met Acrobat Reader. Deze kunt u gratis downloaden op de site van Adobe http://www.adobe.com/.

RSS-feed bekijken

Automatisch het laatste nieuws van PIANOo op uw computer ontvangen kan via RSS (Really Simple Syndication). Met een speciaal programma dat u kunt downloaden op uw computer, een zogeheten RSS-reader, krijgt u de laatste nieuwsberichten vanzelf te zien. De RSS-feed van PIANOo is onderaan iedere webpagina te vinden.
Meer uitleg RSS-feeds van PIANOo