Marktontmoeting e-facturatie - 13 februari 2019

| Bron: PIANOo

De Marktontmoeting brengt aanbestedingsplichtige organisaties en aanbieders van e-facturatie oplossingen letterlijk bij elkaar. Het evenement bestaat uit presentatierondes van aanbieders en een e-facturatie informatiemarkt. Er zijn aanbieders op het terrein van financiële/ERP systemen, scan/herken en OCR oplossingen, inkoop/purchase to pay oplossingen en Simplerinvoicing access points met aanvullende diensten.

Voor wie?

Naast de decentrale overheden zijn ook nadrukkelijk alle andere aanbestedingsplichtige organisaties uitgenodigd, uit bijvoorbeeld het onderwijs, het sociaal domein, cultuurinstellingen, speciale sectoren en andere publiekrechtelijke instellingen. De Marktontmoeting is interessant voor diegenen die een stap richting concrete implementatie van e-factureren willen nemen. Om die reden zoeken ze nu naar een passend aanbod van een ICT-dienstverlener en/of een geschikte service provider. Als u zich als medewerker of manager van de afdeling Financiële Administratie, Inkoop of ICT in dat profiel herkent, nodigen wij u van harte uit om zich kosteloos in te schrijven, onderaan deze pagina.

Programma

In deze editie van de marktontmoeting bieden wij u een keuze aan:

 • Ofwel u neemt vanaf 12.00 uur (inloop met koffie vanaf 11.30 uur) deel aan het volledige programma, dat betekent inclusief de plenaire presentatie introductie e-facturatie door het PIANOo programmabureau;
 • Ofwel u neemt vanaf 13.00 uur (inloop met lunch vanaf 12.30 uur) alleen deel aan de vier presentatierondes van de marktpartijen en natuurlijk kunt u ook de informatie-stands bezoeken.

Op dit moment zijn de diverse deelnemende marktpartijen nog niet bekend. Maar net als bij de eerdere edities kunt u rekenen op zo’n 20 aanbieders uit de gehele breedte van e-facturatie diensten en producten. In de komende periode volgt op deze webpagina een opsomming van de aanwezige marktpartijen. Het programma ziet er als volgt uit:

 • 11.30    Inloop en registratie (voor deelnemers aan het volledige programma)
 • 11.55    Welkomstwoord en inleiding
 • 12.00    Plenaire presentatie introductie e-facturatie, door PIANOo programmabureau
 • 12.30    Lunch en bezoeken informatiemarkt (en inloop voor deelnemers aan de presentatierondes van de marktpartijen)
 • 13.00    Presentatieronde 1
 • 13.30    Presentatieronde 2
 • 14.00    Pauze en bezoeken informatiemarkt
 • 14.30    Presentatieronde 3
 • 15.00    Presentatieronde 4
 • 15.30    Bezoeken informatiemarkt
 • 16.00    Einde Marktontmoeting

Wat kunt u verwachten?

PIANOo verzorgt een introductiepresentatie e-facturatie en marktpartijen verzorgen presentaties in een viertal rondes.

(Plenaire) presentatie introductie e-facturatie, door PIANOo programmabureau

PIANOo gaat onder andere in op de geldende Europese regelgeving en Nederlandse wetgeving. Ook komt aan de orde via welke kanalen en conform welke standaard u e-facturen kunt ontvangen. We nemen u mee in de ICT overwegingen en geven inzicht in hoe de financiële processen veranderen. Ook de relatie van e-factureren met inkoop komt voorbij. Tenslotte geven we u handvatten om uw toeleveranciers te stimuleren e-facturen aan u te sturen

Informatiesessies marktpartijen

In elke ronde geven vijf aanbieders een presentatie. U kunt in elke ronde deelnemen aan 1 informatiesessie. Maximaal dus 4. Bij binnenkomst op de dag van de Marktontmoeting vragen wij u naar uw keuze voor de door u bij te wonen informatiesessies in elke presentatieronde. Die keuze hoeft u nog niet te maken als u zich (hieronder) inschrijft. Op korte termijn volgen op deze webpagina de aanwezige aanbieders, zodat u zich eerst kunt oriënteren, bijvoorbeeld via hun websites.

Locatie

De marktontmoeting wordt gehouden in het Centre Court van het gebouw van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Prinses Beatrixlaan 2, Den Haag. Parkeerruimte is in de parkeergarage van het RVO gebouw niet beschikbaar. Parkeren in de omgeving van het RVO gebouw is beperkt mogelijk. Wij adviseren u van het openbaar vervoer gebruik te maken of de parkeergarage te gebruiken bij NS station Den Haag Centraal.

Voor ICT Dienstverleners

ICT-dienstverleners die geïnteresseerd zijn om als participant aan de Marktontmoeting deel te nemen met een presentatie en infostand, kunnen hun belangstelling kenbaar maken via @email. De mogelijkheden om te participeren zijn echter beperkt. Wij kunnen dan ook geen garantie geven dat uw belangstelling tot deelname leidt.

Aanmelden

Wilt u als manager of medewerker van een aanbestedingsplichtige organisatie deelnemen aan de Marktontmoeting, vul dan onderstaand inschrijfformulier in.