PIANOo Webinar: Hoe voorkom je discussies over reële tarieven bij inkoop in het sociaal domein?

| Bron: PIANOo

Is het vaststellen van reële tarieven voor thuis- en jeugdzorg voor uw gemeente een uitdaging? Vanuit de wet, recente jurisprudentie en praktijkvoorbeelden, legt dit webinar uit waar gemeenten bij het vaststellen van tarieven rekening mee moeten houden. Zo kunnen discussies in de toekomst beperkt of voorkomen worden.

Gemeenten zijn verantwoordelijk voor het vaststellen van reële tarieven voor bijna alle vormen van jeugdhulp en ondersteuning thuis. In de praktijk blijkt dit een grote uitdaging: er wordt veel gediscussieerd en geprocedeerd door gemeenten en zorgaanbieders. Want wanneer is sprake van een reëel tarief? En met welke kostprijselementen moet bij het vaststellen van een tarief rekening worden houden? Nienke Keus en Sanne Groenwold (Croon advocaten) lichten toe waarmee gemeenten bij het vaststellen van tarieven rekening moeten houden.

Voor wie?

Inkoop en aanbestedingsexperts en anderen die bij inkoop in het sociaal domein betrokken zijn.

Datum en tijd

Dinsdag 30 juni, 10.30 – 12.00 uur (inloggen vanaf 10.15 uur)

Meer informatie en aanmelden

U kunt zich aanmelden  op GoToWebinar.

U ontvangt na registratie een e-mail met een link om dit online seminar in uw browser te volgen. Tijdens het webinar is er ruimte voor vragen en interactie. Wij maken gebruik van GoToWebinar. U hoeft hiervoor niks te installeren. Vragen of opmerkingen? Mail naar @email.

In juni organiseert PIANOo wekelijks een gratis webinar voor en door inkoop- en aanbestedingsexperts uit de publieke sector. Bekijk het overzicht.