PIANOo webinar: Innovatie aanjagen door flexibel te contracteren

| Bron: PIANOo

Wilt u ook na het contracteren innovatie blijven stimuleren? In dit webinar bespreken we hoe u door flexibiliteit in het contract kan blijven profiteren van nieuwe kennis in de markt om MVI-doelen te halen. Deelnemers ontvangen een inspiratiebundel, waaruit we een praktijkvoorbeeld behandelen.

Inkoopadviseur Nino Lopulalan (Significant Synergy) en inkoopexpert Richard Brabers (Gemeente Rotterdam) laten zien hoe zij samenwerken en innovatie aanjagen om ambitieuze MVI-doelen te behalen. Hoe geven zij de samenwerking met leveranciers vorm, integreren zij nieuwe kennis en houden zij voldoende ruimte voor innovatie in het contract?

Na dit webinar weet u meer over de mogelijkheid om flexibiliteit te creëren en innovatie aan te jagen binnen uw eigen organisatie. U ontvangt als eerste een inspiratiebundel, vol praktijkvoorbeelden, van Significant Energy en PIANOo.

Voor wie?

Overheidsinkopers en anderen die bij publieke inkoop betrokken zijn.

Datum en tijd

Dinsdag 16 juni, 15.00 – 16.30 uur (inloggen vanaf 14.45)

Meer informatie en aanmelden

U kunt zich aanmelden  op GoToWebinar.

U ontvangt na registratie een e-mail met een link om dit online seminar in uw browser te volgen. Tijdens het webinar is er ruimte voor vragen en interactie. Wij maken gebruik van GoToWebinar. U hoeft hiervoor niks te installeren. Vragen of opmerkingen? Mail naar @email.

In juni organiseert PIANOo wekelijks een gratis webinar voor en door inkoop- en aanbestedingsexperts uit de publieke sector. Bekijk het overzicht.