Webinar Doelgroepenvervoer - 5 maart 2019

| Bron: PIANOo

Wilt u aan de slag met het inkopen van doelgroepenvervoer? Of wilt u zich goed voorbereiden op het nieuwe Leernetwerk Doelgroepenvervoer? Meld u zich dan aan voor het live webinar op 5 maart 2019 en krijg kennis, tools en ervaringen aangereikt.

Voor wie?

Het programma van het webinar is speciaal opgesteld voor betrokkenen uit het inkoopproces, zoals opdrachtgevers, projectleiders, inkopers, beleidsmedewerkers en duurzaamheidscoördinatoren.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens het webinar delen Ruud Scheerder (PIANOo) en Chantal de Graaff (EV Consult) hun inzichten over het inkopen van doelgroepenvervoer. Hierbij wordt aandacht besteed aan:

  • Achtergrond bestuursakkoord zero emissie doelgroepenvervoer;
  • Relevante zero emissie voertuigen (focus op bestelbussen);
  • Haalbaarheid van zero emissie voor doelgroepenvervoer (introductie TCO-tool en schema);
  • Inpassing laadinfrastructuur in planning doelgroepenvervoer;
  • Praktische tips in aanbestedingen aan de hand van 3 relevante inkooptrajecten: Omnibuzz, Breda en Gorinchem;

Tijdens het webinar kunt u live vragen stellen aan de sprekers. Na afloop ontvangt u een lijst met hulpbronnen.

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats op 5 maart 2019 van 14.30 uur – 15.15 uur. Het webinar is gratis te volgen als u zich hieronder aanmeldt. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging. Een paar dagen voor aanvang van het webinar ontvangt u van ons een link naar de website waar het webinar wordt uitgezonden. U kunt het webinar online volgen vanaf uw computer, tablet of telefoon. U bekijkt het webinar gewoon in uw browser en u hoeft daarvoor niks te downloaden of te installeren.

Leernetwerk Doelgroepenvervoer

Het webinar is een goede voorbereiding op het Leernetwerk Doelgroepenvervoer dat op 4 april 2019 start. Dit leernetwerk is een vervolg op het Leernetwerk Doelgroepenvervoer dat in 2018 plaatsvond. Om te voorkomen dat nieuwe deelnemers een kennisachterstand hebben, organiseert PIANOo dit webinar een korte ‘opfriscursus’ waarin de belangrijkste theorie en praktijkvoorbeelden van vorig jaar worden gedeeld. Het webinar en het leernetwerk worden gefinancierd met klimaatgeld uit het regeerakkoord. Hiermee geeft de rijksoverheid via inkoop een impuls aan de transitie naar een klimaatneutrale en circulaire economie.

Leernetwerk Doelgroepenvervoer
Klimaatenveloppe: impuls klimaatneutraal en circulair inkopen

Vragen

Heeft u vragen over de webinars? Mail dan naar rosa.peek@pianoo.nl.

Aanmelden