Marktontmoeting klimaatneutraal en circulair inkopen bedrijfskleding

30-10-2019 | Bron: PIANOo

Op 21 november 2019 ontmoeten overheid en bedrijfsleven uit de bedrijfskledingsector elkaar in Greenvillage in Nieuwegein. Onder leiding van dagvoorzitter Judith de Bruijn delen publieke en private partijen kennis over klimaatneutraal en circulair inkopen.

Hoe kunnen overheid en markt samen optrekken in de transitie naar een klimaatneutrale en circulaire economie? Welke hobbels moeten er samen genomen worden? In een veilige en eerlijke setting verkennen we samen de mogelijkheden. Het doel van de marktontmoeting is om open het gesprek aan te gaan met de markt omtrent circulariteit en sociale voorwaarden in 'standaard van de plank' kleding (BOA) zodat de vraag in de toekomst beter aansluit bij het aanbod.

Programma

Het programma bestaat onder andere uit de presentatie van het sectorplan van MODINT (met thema’s als levensduurverlenging, transparantie in de keten, hergebruik materialen, duurzame productiemethoden), pitches van marktpartijen en we gaan de dialoog aan over circulariteit en sociale voorwaarden m.b.t. BOA kleding.

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk.