Meld u aan voor het MVI Congres op 12 december!

06-11-2019 | Bron: PIANOo

Op 12 december 2019 organiseren PIANOo en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) namens de Rijksoverheid het 4e MVI Congres. Inspirerende sprekers, inhoudelijke sessies en praktische workshops nemen u mee in de wereld van maatschappelijk verantwoord inkopen. Het MVI Congres 2019 biedt de mogelijkheid te netwerken, te leren van best practices en nieuwe kennis op te doen.

Met maatschappelijk verantwoord inkopen (MVI) kunnen meters worden gemaakt in het versnellen van een aantal belangrijke maatschappelijke transities; zoals een circulaire en klimaatneutrale economie en inclusieve samenleving. Met het MVI Congres jagen we het maatschappelijk verantwoord inkopen aan, zodat dit de nieuwe standaard wordt.

Programma

De dag biedt een interessant en inspirerend programma voor overheidsprofessionals die betrokken zijn bij maatschappelijk verantwoord inkopen.

Wat kunt u verwachten?

  • Masterclasses en werkateliers over uiteenlopende MVI-onderwerpen zoals bijvoorbeeld innovatiegericht inkopen, sociaal inkopen, duurzame mobiliteit, circulair inkopen en effectmeting- en monitoring;
  • Gesprekstafels waar nuttige tools, interessante onderzoeken en concrete best practices worden besproken en waar uitdagende vraagstukken ter discussie staan;
  • De uitreiking van de KoopWijsPrijs 2019 aan een vooruitstrevend MVI inkoopproject.

Het MVI Congres vindt plaats in Spant Congrescentrum in Bussum.

Meer informatie en aanmelden

MVI Congres 2019