Nieuwe e-learning Circulair inkopen

29-10-2020 | Bron: PIANOo

Wilt u uw kennis over het inkopen van circulaire oplossingen vergroten? Volg de gratis e-learning Circulair inkopen waar en wanneer u wilt, in uw eigen tempo. De online leertool bevat meer dan 10 uur lesmateriaal aan video’s, praktijkvoorbeelden en achtergrondinformatie.

U krijgt stap-voor-stap meer inzicht in de uitdagingen van circulair inkopen en de oplossingen die voorhanden zijn. U leert onder andere hoe u de circulaire ambities van uw organisatie scherp kunt krijgen, hoe u een circulaire vraag stelt en bij welke productgroepen de grootste kansen liggen. Door circulair in te kopen borgen organisaties dat de producten en diensten die zij afnemen hoogwaardig herbruikbaar zijn aan het einde van hun levensduur.

21 modules

De e-learning is bedoeld voor alle betrokkenen bij het inkoopproces – van projectleiders tot inkopers. In 21 modules worden deelnemers getraind om in hun eigen organisatie concreet aan de slag te gaan met de circulaire economie. Elke module bevat een lesvideo, aangevuld met praktijkervaringen, achtergrondinformatie en verdiepende cases. Na afloop van elke module kunt u uw kennis toetsen aan de hand van quizvragen. De e-learning biedt uitkomst voor iedereen die zich ook tijdens de huidige lockdown vanuit huis wil blijven ontwikkelen.

Green Deal Circulair Inkopen

De e-learning is een initiatief van de Green Deal Circulair Inkopen. In de Green Deal Circulair Inkopen bundelen publieke en private partijen hun kennis en expertise om met hun inkoopbeleid de circulaire economie aan te jagen. De Green Deal is opgericht door PIANOo - Expertisecentrum Aanbesteden, Rijkswaterstaat, MVO Nederland en NEVI.

Aanmelden

Aanmelden gaat eenvoudig via E-learning Circulair inkopen . Heeft u vragen over de e-learning? Mail dan @email.  

Meer informatie: Dossier circulair inkopen