PIANOo-congres 6 juni 2019: Inschrijving gestart

11-04-2019 | Bron: PIANOo

Vanaf vandaag kunt u zich aanmelden voor het jaarlijkse PIANOo-congres, hét evenement voor en door inkoop-en aanbestedingsexperts uit de publieke sector. Het congres vindt op 6 juni 2019 plaats in de Fokker Terminal in Den Haag. Wat kunt u verwachten?

Aanmelden niet meer mogelijk. Wel kunt u zich aanmelden voor de reservelijst.
Aanmelden reservelijst  op pianoo-congres.nl

Briljante mislukkingen

Paul Iske, Chief Failure Officer bij het Instituut voor Briljante Mislukkingen, trapt de dag af met een interactieve plenaire sessie over briljante mislukkingen. In mislukkingen zijn vaak patronen en leermomenten te herkennen die zich ook in nieuwe projecten kunnen voordoen. Het instituut heeft 16 archetypen van mislukkingen geclassificeerd. Deze typen helpen zowel bij het identificeren als het voorkomen van herhaling.

Programma

Er zijn 3 rondes met 33 workshops over actuele thema’s, gegeven door sprekers uit de praktijk. Verder zijn er 3 inspirerende colleges:

  • Duco Bannink, hoofddocent aan de VU Amsterdam over het probleem samenwerken;
  • Marleen Hermans, hoogleraar Publiek Opdrachtgeverschap in de Bouw aan de TU Delft over professioneel opdrachtgeverschap in publieke organisaties;
  • Bart Vos, hoogleraar Inkoopmanagement aan de Universiteit van Tilburg over de successen en barrières van circulair inkopen.

Ook dit jaar is er een uitgebreide bedrijvenmarkt en zijn er vele netwerkmogelijkheden.

Meer informatie

Het PIANOo-congres 2018 duurt van 9.30 tot 17.00 uur, inclusief borrel. Het congres is (gratis) toegankelijk voor medewerkers van alle aanbestedende diensten. 

Volledige programma  op pianoo-congres.nl

Bedrijvenmarkt

Lijkt het u interessant om dit jaar uw product of dienst onder de aandacht brengen bij meer dan 700 inkoopprofessionals? Dat kan. Ook dit jaar wordt de mogelijkheid geboden aan bedrijven en instellingen om zich te presenteren tijdens het PIANOo-congres.

Bedrijvenmarkt  op pianoo-congres.nl