Themalunch Open House in het sociaal domein - 13 november 2019

11-10-2019 | Bron: PIANOo

Wanneer is het wijs om als gemeente te kiezen voor Open House als inkoopmethode in het sociaal domein? En met welke factoren moet je rekening houden? Maakt een Open House constructie het daadwerkelijk makkelijker voor gemeenten, zorgaanbieders en burgers? Praat hierover mee tijdens de themalunch op 13 november 2019.

De Open House constructie wordt veel toegepast volgens de Monitor Gemeentelijke zorginkoop 2018 van PPRC. Alle aanbieders die aan de criteria van het gemeentebestuur voldoen kunnen aanspraak maken op een contract en vergoeding van geleverde maatschappelijke ondersteuning, zoals thuiszorg en jeugdhulp.

Tijdens deze themalunch biedt PIANOo aan 20 inkopers en beleidsmedewerkers in het sociaal domein de mogelijkheid om op informele wijze concrete vraagstukken te behandelen en daarnaast te netwerken. Tijdens deze themalunch verzorgt Tim Robbe (Victor advocaten) een presentatie over Open House en gaat hij in op actuele vragen. Peter de Visser, algemeen directeur bij Incluzio, reageert op het toepassen van Open House binnen het sociaal domein vanuit het perspectief van zorgaanbieders.

Voor wie?

Inkopers en beleidsmedewerkers in het sociaal domein.

Programma

12.00 - 12.15 uur   Ontvangst met thee en koffie
12.15 - 13.45 uur   Presentatie en discussie  
13.45 - 14.00 uur   Afronding

Tijd en locatie

Tijd: Van 12.00 - 14.00 uur
Locatie: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Prinses Beatrixlaan 2 te Den Haag

PIANOo organiseert geregeld inhoudelijke bijeenkomsten waarbij inkopers zich kunnen verdiepen in verschillende onderwerpen en daarnaast direct in contact komen met collega’s uit het vak.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.