Videoportretten genomineerden KoopWijsPrijs 2020 gepubliceerd. Stem nu!

25-11-2020 | Bron: PIANOo

De videoportretten van de genomineerden KoopWijsPrijs 2020 zijn gepubliceerd. De gemeente Noordenveld, het ministerie van Defensie en de gemeente Leiden vertellen over hun genomineerde projecten op het gebied van maatschappelijk verantwoord inkopen (MVI). U kunt tot 7 december 2020 stemmen.

Gemeente Leiden heeft alles uit de kast getrokken en de laatste state of art toegepast met de aanbesteding van bushokjes. Gemeente Noordenveld heeft ondanks hun beperkte kennis van inkoop en aanbesteden veel lef getoond met het kiezen voor een andere wijze van percelenindeling. Tropenkleding gemaakt van PET flessen door ministerie van Defensie is zeker baanbrekend te noemen en zet hiermee de toon voor de kledingindustrie om zich op te schalen. Van de genomineerden zijn videoportretten gemaakt.

Gemeente Leiden

Gemeente Noordenveld

Ministerie van Defensie

Winnaar

De winnaar wint een MVI-workshop op maat van PIANOo en de KoopWijsPrijs-trofee. Deze duurzame prijs is ontworpen door lokaal ontwerpbureau de Kabelfabriek en is gemaakt van duurzaam hout en hergebruikt kunststof. De winnaar wordt 10 december 2020 bekend gemaakt op het jaarlijkse MVI congres dat plaatsvindt van 8 - 10 december 2020.

Stemmen

Stemmen is niet meer mogelijk.