Deelsessies MVI Congres

Toon pagina in menu

Tijdens het MVI Congres vinden er 2 rondes plaats met verschillende masterclasses, werkateliers en gesprekstafels.

Werkatelier

Een interactieve sessie waarbij de inbreng van de deelnemers essentieel is. Handen uit de mouwen en samen aan de slag!
U kunt in het overzicht hieronder zien welke werkateliers er in elke ronde gegeven worden. In het aanmeldformulier kunt u zich hier vooraf voor aanmelden.

Masterclass

Een vlotte en inspirerende presentatie, waarbij deelnemers na afloop de gelegenheid krijgen om vragen te stellen.
U kunt in het overzicht hieronder zien welke masterclasses er in elke ronde gegeven worden. In het aanmeldformulier kunt u zich hier vooraf voor aanmelden.

Gesprekstafels

Tijdens deze sessie nemen deelnemers plaats aan verschillende tafels. Aan elke tafel worden relevante thema’s en projecten als duurzaam inkopen van hout of adviesdiensten, slopen in de circulaire economie en social return bij de Rijksoverheid met elkaar besproken. Dit iedere keer binnen een tijd van 25 minuten. Na de eerste tafel verplaatst iedereen zich naar een andere tafel voor een ander thema of project. Tijdens één deelsessie ronde, bezoekt een deelnemer 3 tafels.

Tijdens de gesprekstafels krijgt u in een korte tijd de kans om veel verschillende onderwerpen en thema’s op een interactieve manier met elkaar te bespreken en alle vragen te stellen.

Op de dag zelf kunt u kiezen naar welke tafels u gaat. Dit hoeft dus niet vooraf. Kijk onderaan deze pagina alvast welke onderwerpen er worden besproken. Geef in het aanmeldformulier wel aan dat u de gesprekstafels bezoekt. Meld u aan en word in korte tijd wijzer over de verschillende vraagstukken die binnen MVI spelen.