Procurement Forum

Het platform voor inkopers uit nagenoeg alle EU-lidstaten (en daarbuiten). Het Procurement Forum is een professioneel Europees discussieplatform waar ruim 2000 overheidsinkopers informatie uitwisselen over publieke inkoop binnen Europa.

Het verbindt niet alleen inkopers en aanbesteders uit nagenoeg alle EU-lidstaten met elkaar, maar zelfs landen buiten onze EU grenzen maken gebruik van het virtueel netwerk.

PIANOo en ICLEI hebben het forum ontwikkeld tijdens een Europees samenwerkingsproject. Het aantal deelnemers en groepen neemt toe. Naast het algemene netwerk zijn er groepen op verschillende gebieden. Denk aan lead markets, het initiatief dat zich bezig houdt met nieuwe groeimarkten in de EU, zoals e-health, duurzaam bouwen of duurzaam inkopen. Ook zijn hier verschillende groepen die invulling geven aan Horizon2020 subsidieopdrachten van de Europese Commissie. Procurement Forum heeft ook een Nederlandse groep, met besloten subgroepen: Nederlands Inkoopforum.

Veel groepen komen periodiek bij elkaar in één van de lidstaten. Deze persoonlijke contacten zijn zeer nuttig en plezierig voor de deelnemers. Samen met u kan Procurement Forum, zich verder ontwikkelen tot hét internationaal virtueel netwerk.

Bent u een inkoper of aanbesteder binnen de publieke sector en wilt u in contact komen met internationale vakgenoten? Meld u dan aan op procurement-forum.eu. Daarmee krijgt u toegang tot dit grensoverschrijdend virtueel aanbestedingsnetwerk. Ook kunt u hier zelf een internationale groep starten. 

Procurement-Forum  procurement-forum.eu.