Webinars klimaatneutraal en circulair inkopen

Toon pagina in menu

Wilt u aan de slag met klimaatneutraal en circulair inkopen? Bekijk dan de 5 webinars van PIANOo over klimaatneutraal en circulair inkopen. (maart 2019)

In 45 minuten krijgt u kennis, tools en ervaringen aangereikt om zelf aan de slag te gaan of beslagen ten ijs te komen voor de nieuwe leernetwerken. De webinars vonden plaats in maart 2019.

Webinar Circulaire bedrijfskleding

In dit webinar krijgt u kennis, tools en ervaringen aangereikt. Barbara van Offenbeek (Rijkswaterstaat) behandelt in 45 minuten de voorbereiding van de organisatie, het inkoopproces en organisatie van de retourstroom.
Webinar Circulaire bedrijfskleding

Webinar Doelgroepenvervoer

In dit webinar krijgt u kennis, tools en ervaringen aangereikt. Ruud Scheerder (PIANOo) en Emma van Bree (EV Consult) behandelen in 45 minuten de voorbereiding van de organisatie, de mogelijkheden van het huidige contract en het inkoopproces.
Webinar Doelgroepenvervoer

Webinar Energie 

In dit webinar krijgt u kennis, tools en ervaringen aangereikt. Machiel van Daalen (PIANOo) en Christiaan van Dijk behandelen in 45 minuten de basisbeginselen van duurzame energie, hoe u uw ambitieniveau bepaalt en hoe u dit toepast in het inkoopproces.
Webinar Energie 

Webinar Zero Emissie voertuigen

In webinar krijgt u kennis, tools en ervaringen aangereikt. Baldwin Henderson (PIANOo) en Emma de Bree (EV Consult) behandelen in 45 minuten hoe u uw organisatie voorbereidt en hoe u zero emissie voertuigen aanbesteedt.
Webinar Zero Emissie voertuigen

Webinar Bouw en GWW

In dit webinar krijgt u kennis, tools en ervaringen aangereikt. Claartje Vorstman (Rijkswaterstaat) en Geerke Versteeg (PHI Factory) behandelen in 45 minuten een stappenplan circulair bouw en GWW, de uitvraag en de meetbaarheid van circulariteit.
Webinar Bouw en GWW

Webinar Circulaire kantoorinrichting

In dit webinar krijgt u kennis, tools en ervaringen aangereikt. Rosa Peek (PIANOo) en Godard Croon (Copper8) behandelen in 45 minuten hoe u uw organisatie voorbereidt, hoe u circulariteit meeneemt in het inkoopproces en hoe u circulariteit kunt meten en beoordelen.
Webinar Circulaire kantoorinrichting

Deze webinars zijn gefinancierd met klimaatgeld uit het regeerakkoord. Hiermee geeft de rijksoverheid via inkoop een impuls aan de transitie naar een klimaatneutrale en circulaire economie.
Klimaatenveloppe: impuls klimaatneutraal en circulair inkopen