Help

Uitleg bij deze website.

Hoe vind ik informatie op deze site?

Op deze site kunt u op verschillende manieren informatie vinden. Door op een onderwerp te klikken in het oranje vlak maar u kunt ook uw weg vinden met hulp van de sitemap of de zoekfunctie.
Meer uitleg en zoektips 

Informatie die niet klopt

PIANOo besteedt veel aandacht aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van PIANOo.nl. Het is echter mogelijk dat de inhoud van deze site verouderd, incompleet en/of incorrect is. Als u een vraag wilt stellen, een klacht indienen of een verbeteringssuggestie doen voor de website PIANOo.nl kunt u hierover een e-mail sturen aan @email.

Artikel of document laten plaatsen

U kunt hiervoor een e-mail sturen aan @email met uw verzoek. De webredactie behoudt zich het voorrecht om artikelen of documenten niet te plaatsen.

Nieuwsbrieven

Aanmelden voor PIANOo-alert / nieuwsbrieven

U kunt zich voor de diverse nieuwsbrieven inschrijven via onderstaand formulier
Aanmelden Nieuwsbrieven 

Wanneer aanmelden niet lukt of u na aanmelden de desbetreffende nieuwsbrief niet ontvangt kunt u een e-mail sturen aan @email.

Afmelden voor PIANOo-alert / nieuwsbrieven.

Onderaan de mail/nieuwsbrief staat een link waarmee u uw gegevens kunt wijzigen. 
Wanneer dit niet lukt, kunt u een e-mail sturen aan @email.

Adverteren op PIANOo.nl

Op PIANOo.nl worden geen advertenties geplaatst.

RSS-feed bekijken

Automatisch het laatste nieuws van PIANOo op uw computer ontvangen kan via RSS (Really Simple Syndication). Met een speciaal programma dat u kunt downloaden op uw computer, een zogeheten RSS-reader, krijgt u de laatste nieuwsberichten vanzelf te zien. De RSS-feed van PIANOo is onderaan iedere webpagina te vinden.
Meer uitleg RSS-feeds van PIANOo