Aanbesteden van ICT

| Bron: NEVI  

Je weet wat aanbesteden is en je kent de regelgeving. Juist bij ICT-aanbestedingen is het belangrijk dat je niet alleen let op de rechtmatigheid, maar ook op doelmatigheid en werkbare gunningscriteria. Als je je aanbestedingskennis toepast binnen het ICT- domein sta je voor verschillende uitdagingen: welke selectiecriteria moet je hanteren? Hoe ga je om met dealers, ICT-raamcontracten en de ICT- afdeling? Hoe organiseer je een demo? Met deze en andere belangrijke vragen ga je aan de slag in de training Aanbesteden van ICT.

Voor wie

Deze training is ontwikkeld voor inkopers op tactisch of strategisch niveau. Je kent de regels van aanbesteden en je hebt al (ICT)aanbestedingen uitgevoerd. Voor het volgen van deze training gelden verder geen specifieke toelatingseisen. Heb je de opleiding Professional - NEVI 1 Publiek of Expert - NEVI 2 Publiek gevolgd, dan is dat een voordeel.

Onderwerpen

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Bijzondere kenmerken van ICT-inkoop
  • Selectiecriteria voor de ICT-markt en verschillende domeinen (hardware, software, projecten, medewerkers)
  • Gunningscriteria voor ICT-projecten: hoe vraag je kwaliteit? Hoe zit het met de aansluiting bij bestaande ICT- infrastructuur, implementatiediensten, ongoing diensten, ICT-voorwaarden en prijsuitvraag?
  • Valkuilen bij ICT-aanbestedingen
  • Recente ontwikkelingen en ICT-jurisprudentie

Datum en locatie

Van 09.00 - 17.00 uur op 15 oktober 2019 te Zoetermeer

Meer informatie en aanmelden

Aanbesteden van ICT  op nevi.nl